neljapäev, 9. oktoober 2008

20. Kummalised lood.

Alles sain ühe filmi "kaelast ära". Tegelikult peaks küll olema aupaklikum Mosfilmi "Issajevist" kõneldes. Andis ta ju tööd ja leiba pooleks suveks, võimaldas ette võtta Pariisi-matka ja muidu suve sisukana tajuda. Peale selle sai ka kaks päeva Moskvas, Mosfilmi hotellis elatud ja Riia vaksalis võtetel oldud. Nii et igati kena mäletada.
Ja nüüd - üllatus, üllatus - venelased jälle Eestist "väljamaalasi" noolimas. Filmi tarvis ikka.
Täna hommikul helistas Piret ja kutsus hollandlast mängima. Kuna paar stseenikest toimuvad lennukis, siis võiks ju naljaviluks ka "lendavat hollandlast" öelda. Filmis, kus kaks vene tädikest satuvad Amsterdami. Ja kus nendega siis igasugu veidraid asju sünnib.
Igatahes läheb blond eestlane sedapuhku hollandlase pähe käiku. Võtteid kolmel päeval, ühel Soomes ja kahel Amsterdamis. Mis selle vastu olla saab, seda enam, et seni olen vaid Schipholi lennnujaamas ülelendu oodanud, rohkem selle vabameelse maaga kokkupuuteid pole.
Variuse teatris algas ka töö uue lavastusega, kus minul Artur Rinnet kehastada tuleb. Ja Toronto pärnumaalaste seltsi juubelipidustused üle ookeani samuti oktoobris ees ootamas. Mis sa hing veel tahad.
Aga jah, kõige kummalisem vast ikkagi, et taas filmi, ja taas venelastele... Hollandi keelt pole ma siiani rääkinud isegi unenägudes mitte. Saab näha, kuidas see nüüd ilmsi välja kukub.

1 kommentaar:

KT ütles ...

nii et oled nüüd ära värvatud? ;)

 
Blog.tr.ee